Elke zaterdag om 20.00 uur op

Elke zaterdag om 20.00 uur op

Gehaktballetjes in tomatensaus met ei

  • gehaktballetjes_ppks

    voor 4 personen

     

    Nodig:

    2 uien
    ¼ bosje peterselie
    3 tomaten
    400 g rundergehakt
    peper, zout
    2 theelepels gemberpoeder
    2 theelepels komijnpoeder
    2 theelepels paprikapoeder
    olijfolie
    4 eieren

     

    Pel en snipper de uien. Snijd de peterselie fijn. Snijd de tomaten in stukjes. Meng het gehakt met de helft van de ui, peterselie, peper en zout en alle specerijen. Vorm kleine balletjes van het gehakt.

     

    Verhit een scheutje olie in een tagine en bak de balletjes rondom bruin.Voeg de rest van de uien, de stukjes tomaat, een scheutje water en desgewenst nog wat paprikapoeder, peper en zout toe. Laat met het deksel op de tagine rustig gaar worden.

     

    Breek als de gehaktballetjes gaar zijn de eieren erboven en laat met het deksel op de tagine het eiwit stollen.

     

    Daarna smullen maar! 

Recepten

Pauls Puber Kookshow

Over

Paul gaat het gesprek aan met pubers en maakt ondertussen wat lekkers klaar!

Terug naar boven