Elke zaterdag om 20.00 uur op

Elke zaterdag om 20.00 uur op

Gevuld gehaktbrood

  • gehaktbrood_ppks

    Lekker als hoofdgerecht of op brood


     

    Heel lekker als hoofdgerecht, maar ook koud in plakken op een boterham of tussen een broodje is dit gehakt een succes. Rundergehakt is minder vet dan half om half, maar een mix van rund en lamsvlees gaat ook prima!      

        

    Ingrediënten:

    6 eieren

    1-1,5 kg rundergehakt

    1 eetlepel mosterd

    zout, cayennepeper
    5-6 eetlepels havermout
    1 volle eetlepel gehakte peterselie
    ½ theelepel gedroogde tijm

     

     

    Kook 4 eieren hard, laat ze schrikken en pel ze. Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng het gehakt in de kom met de 2 overgebleven eieren,  ongeveer 5 eetlepels havermout, zout, cayennepeper, tijm en peterselie door het gehakt.  Druk een deel van het gehakt in de vorm en maak een kuil in de lengte. Leg hier de gepelde eieren op en dek af met de rest van het gehakt. Strijk met een lepel glad. Schuif de vorm in het midden van de oven en bak in ongeveer 55-65 minuten gaar. Laat even uitdampen en snijd in plakken. 

Recepten

Pauls Puber Kookshow

Over

Paul gaat het gesprek aan met pubers en maakt ondertussen wat lekkers klaar!

Terug naar boven