• Over

    hollandshoop_over

    De forensisch psychiater Fokke Augustinus komt na een burn-out met verlof thuis te zitten. Na het overlijden van zijn vervreemde vader erft hij diens boerderij. Fokke besluit om met zijn vrouw Machteld en hun drie kinderen te verhuizen naar het Groningse platteland. Eenmaal daar aangekomen ontdekt hij dat deze boerderij, genaamd "Hollands Hoop", een wietplantage is die onderdeel uitmaakt van een nog veel groter drugsimperium. Fokke wordt steeds meer opgeslokt door de duistere activiteiten die op de boerderij plaatsvinden, waardoor hij langzaam zijn ethisch besef verliest.

    Hollands Hoop krijgt een tweede seizoen. Na het succesvolle eerste seizoen met ruim 900.000 kijkers gemiddeld per aflevering, is er nu groen licht voor een vervolgserie. De nog levende personages zullen terugkeren in het nieuwe seizoen, zoals Fokke (Marcel Hensema), Machteld (Kim van Kooten), Pepijn (Martijn Lakemeier), Dimitri (Peter Van Den Begin), Sasha (Nikola Djuricko) en wethouder Anna (Cynthia Abma). Franky Ribbens heeft wederom het scenario geschreven, regie is opnieuw in handen van Dana Nechushtan. Hollands Hoop seizoen 2 is in het najaar van 2017 op televisie.

Over

'Hollands Hoop' is een boerderij waar het verhaal van deze serie zich afspeelt - toevallig ook de naam van de wiet die in de serie verhandeld wordt...

Terug naar boven